Vi er stolte af at kunne præsentere et af de helt store navne på den amerikanske independent-scene i mere end 30 år.

Jaime Hernandez (f. 1959)  er opvokset i Californien, som den yngste i en søskendeflok på seks.

I 1982 udgav Jaime Hernandez sammen med sine brødre Gilbert og Mario det første nummer af bladet Love and Rockets. Jaimes mest kendte bidrag er serien Locas, der følger en gruppe unge piger i Californiens punkmiljø.

Jaime Hernandez’ serier har været udgivet på dansk i flere omgange. Forlaget Interpresse udgav serien i tre album under titlen Mekanix og to under navnet Locas i 80’erne. Senest har forlaget Aben Maler udgivet ”Speedy Ortiz dør” i 2011.  Forlaget melder at flere udgivelser er på vej.

Jaime Hernandez har vundet adskillige Harvey Awards for sine serier og sit håndværk, senest i 2007.

Jaime Hernandez præsnteres i samarbejde med COMICAComica10thLogo

 


[top]
Leave a Reply